Gătește cu noi

Fasole verde scăzută

Ingrediente

  • 400 g fasole verde,
  • 1 lingură ulei,
  • 1 ceapă,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 1 roșie,
  • sare,
  • piper.

Sugestie de preparare

Fasole verde sau fasole galbenă, indiferent de tip, aceasta este un ingredient nelipsit din bucătăria românilor. Plină de nutrienți, aceasta are un aport considerabil în alimentația noastră.

Deși suntem obișnuiți să o mâncăm adesea în supă, astăzi vă propunem o variantă pentru felul doi. Am ales fasolea verde, iar ca și mod de preparare să o facem scăzută.

Într-o tigaie adâncă se călește în ulei ceapa tăiată mărunt, ardeiul gras tăiat cubulețe și morcovul tăiat rondele. Se adaugă fasolea și puțină apă, cât să acopere compoziția și se lasă la fiert.

Când fasolea este aproape fiartă, se adaugă roșia tăiată cubulețe, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă pe foc aproximativ 8-10 minute. După ce au trecut cele 10 minute se poate lua de pe foc și se poate consuma.

Vă sugerăm să încercați acest preparat alături de o ceafă la grătar sau la tigaie sau de ce nu, cu niște chifteluțe proaspăt prăjite. Gustul va fi unul desăvârșit, vă garantăm. Nouă deja ne este poftă așa că vă lăsăm să gătiți!

Frescoverde vă dorește poftă bună!

PS: În curând venim cu și mai multe rețete pentru tine și familia ta! Stai pe aproape.
Rețeta anterioară o găsești aici.

Din produsele noastre


Cartofi cuburi

Vezi produsul

Amestec mexican

Vezi produsul

Fasole galbenă

Vezi produsul