Fasole galbenă

Ingrediente

Fasole galbenă tăiată. Poate conține urme de țelină.


Cantitate netă:

400 g

Informații nutriționale

    pentru 100g produs

  • Valoare energetică

    158 kJ/38 kcal

  • Grăsimi

    0.3 g

  • -din care acizi grași saturați

    0.1 g

  • Glucide

    2.8 g

  • -din care zaharuri

    2 g

  • Fibre

    6.3 g

  • Proteine

    2.9 g

  • Sare*

    0.0075 g

* Conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței naturale de sodiu din legume

Rețeta noastră

Fasole galbenă scăzută

  • 400 g fasole galbenă,
  • 1 lingură ulei,
  • 1 ceapă,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 1 roșie,
  • sare,
  • piper.
Vezi rețeta