despre noi-frescoverde

Frescoverde este o companie românească ce a apărut pe piață în anul 2018, din dorința de a livra produse de calitate tuturor oamenilor. Acest lucru a devenit posibil având propria noastră fabrică de procesare de legume congelate și proaspăt procesate, aceasta având una dintre cele mai mari și moderne capacități de procesare din România.


Țelul nostru este de a oferi produse sănătoase, gustoase, și care reușesc să își mențină pentru un timp cât mai îndelungat valorile nutriționale, de aici și deviza noastră Mai proaspăt decât proaspăt.

Noi, la Frescoverde, ne ghidăm după o zicală: culegi ceea ce semeni. Astfel că, doar din pasiune pentru munca noastră și cu respect pentru pământ ajungem să culegem cele mai îmbelșugate roade, ca mai apoi, ele să ajungă direct la tine pe masă în cea mai bună formă a lor, oferindu-ți astfel ție și familiei tale preparate delicioase.

Suntem în permanență preocupați de calitatea produselor noastre, astfel, mare parte din culturi sunt gestionate de către noi, de la sămânță, tehnologia de cultivare și tratamente, recoltare, până la ambalare.

Din această cauză, congelarea este un proces natural, ce nu implică utilizarea de conservanți sau coloranți, și care ne permite să ne bucurăm întregul an de produse sezoniere. Acest lucru este posibil deoarece legumele sunt recoltate de către noi la momentul optim.

Atunci când pui pasiune și respect în ceea ce faci, primești în schimb cele mai strașnice și sănătoase roade. Cea mai mare împlinire o avem atunci când toate acestea ajung chiar la tine acasă, fiind parte din cele mai delicioase preparate.

Acum că ai făcut cunoștință cu noi, te invităm să ne cunoști și produsele pe care ți le oferim!