Gătește cu noi

Paste cu mazare si sos alb

Ingrediente

  • 300g fusilli
  • 100g bacon felii
  • o ceapa mica
  • 100g mazare verde boabe Frescoverde
  • 50ml smantana lichida
  • Condimente: sare, piper, nucsoara, condimente pentru paste
  • Parmezan

Sugestie de preparare

Cine nu iubeste pastele? Cu sos alb, rosu, carne, legume, cu orice am alege sa le preparam vor avea un gust minunat. Astazi va prezentam o reteta de paste cu mazare, sos alb si bucati de bacon.

Avantajele acestui preparat? Ingredientele de care avem nevoie pentru a pregati aceasta gustare sunt putine, timpul de executie este unul scurt, si nu in ultimul rand, se poate consuma atat la pranz cat si la cina.

Sa trecem la reteta!

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare. Intr-o alta cratita fierbem mazarea pentru 15 minute.Intr-o tigaie aderenta se pune baconul si se prajeste fara a mai adauga ulei. Acesta va lasa suficient in momentul in care se prajeste. Cand baconul este rumenit adaugam ceapa maruntita si amestecam totul.
Condimentam cu sare, piper si mix de condimente pentru paste (acesta este optional). Dupa 2 minute adaugam mazarea si smantana lichida.
Se amesteca totul, se adauga fulgi de parmezan si putina nucsoara.
Dupa ce pastele au fost fierte, se scurg de apa si se pun peste amestecul de mai sus, amestecand 2-3 minute.
Optional: puteti adauga dupa preferinta in sosul de mai sus baby spanac sau rucola pentru un plus de savoare.

Frescoverde va doreste Pofta buna!

Din produsele noastre


Cartofi rondele

Vezi produsul

Amestec legume regal

Vezi produsul

Mazăre

Vezi produsul