Gătește cu noi

Quesadilla cu pui

Ingrediente

  • 4 lipii
  • 200 g amestec mexican
  • 200 g piept de pui
  • 2 roșii
  • 150 g brânză cheddar
  • sare, piper

Sugestie de preparare

Quesadilla este unul dintre preparatele care a făcut furori anul acesta. De când cu aplicația TikTok, toată lumea s-a pus pe gătit și încercat fel și fel de combinații.  După cum spuneam, se poate face în multe combinații, după preferințele fiecăruia, dulce sau sărată, va fi pe placul tuturor.

Astăzi vă prezentăm rețeta noastră de quesadilla, sărată, cu pui și un amestec de legume mexican.

În primul rând, începem prin a tăia pieptul de pui. După ce este tăiat, îl condimentăm cu sare și piper și îl punem la rumenit într-o tigaie încinsă cu puțin ulei. Între timp, într-o crăticioară mai mică, punem la fiert puțin amestec de legume mexican, cu puțină sare.

După ce au fost preparate aceste ingrediente, luăm lipiile si le pregătim. Începem prin a trasa cu cuțitul o secțiune, care ne va ajuta să împachetăm lipia.

Trebuie să privim această lipie ca având patru cadrane care vor fi umplute cu ingredientele.

În primul cadran, așezăm pieptul de lui, în al doilea cadran, roșiile tăiate cubulețe. În al treilea cadran punem amestec mexican, iar în al patrulea brânză cheddar răzuită.

Împachetarea lipiei este simplă: partea cu puiul o trecem peste cea  cu roșii, apoi peste cea cu legume, iar în final peste cea cu cheddar.

În final, ultimul pas este de a pune lipia umplută într-o tigaie sau pe un grătar electric pentru a o putea prăji. După prăjire, aceasta va fi bine lipită și numai bună de servit.

Frescoverde vă dorește poftă bună!

 

Din produsele noastre


Cartofi pai

Vezi produsul

Amestec legume regal

Vezi produsul

Cartofi rondele

Vezi produsul