Gătește cu noi

Cartofi dulci cu parmezan

Ingrediente

  • 400g cartofi dulci pai Frescoverde
  • 50g parmezan ras
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper, boia
  • Pătrunjel proaspăt

Sugestie de preparare

Cartofi dulci, îi consumați? Aceștia nu sunt neaparat prima alegere pe lista noastră atunci când trecem pragul unui restaurant.

Cu toate acestea, cartofii dulci pot fi foarte buni dacă îi mâncăm alături de parmezan, pătrunjel sau puțin praf de usturoi.

Cartofii dulci nu sunt dulci de cruzi, de aceea, pentru a-i face cât mai dulci, este bine să fie încălziţi cât se poate de lent și nu trebuie să grăbim acest proces.

Cartofii dulci de la Frescoverde se găsesc atât la un kilogram cât și două kilograme jumătate. După ce prindeți drag de ei suntem siguri că vor fi pe lista voastră destul de des.

În primul rând, preîncălzim cuptorul la 220 de grade. Într-un bol așezăm cartofii și îi învăluim cu ulei de măsline, parmezan, sare, piper și puțină boia, până sunt toți omogenizați.

Punem pe o tavă foaie de copt, îi așezăm uniform și îi băgăm la cuptor pentru 20 de minute.

După ce îi scoatem din cuptor mai putem presăra parmezan pe ei și pătrunjel proaspăt tocat.

Nu ați fi crezut că se fac atât de ușor, nu-i așa?

Cartofi dulci și un burger de vită. Ce spuneți de asta? Este o combinație de gusturi minunată.

Pentru mai multe rețete vă așteptăm la noi pe pagină.

Frescoverde vă dorește poftă bună!

Din produsele noastre


Mazăre

Vezi produsul

Fasole verde

Vezi produsul

Amestec mexican

Vezi produsul