Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1In primul rand, incepem sa framantam aluatul pentru tarta.
- 2Faina se cerne impreuna cu praful de copt intr-un bol.
- 3Peste aceasta venim cu pesmetul si un praf de sare. Intr-un bol separat se bate oul impreuna cu untul pe care l-am topit in prealabil, iar mai apoi se incorporeaza. Se framanta bine, iar aluatul format se intinde in foaie rotunda.
- 4Intr-o forma de tarta, unsa cu un pic de unt si tapetata cu faina, asezam tarta si o intepam cu o furculita. O dam la cuptor pentru 10 minute, ventilatie sus-jos, la temperatura de 180 de grade.
- 5Intre timp pregatim umplutura pentru tarta.
- 6Amestecam crema de branza cu smantana, oul ramas si un praf de sare.
- 7Tocam cateva frunze de busuioc proaspat (dupa gust) si taiem rosiile cherry in doua. Amestecam crema de branza cu busuiocul, mazarea boabe fiarta si scursa bine.
- 8Umplutura se toarna in forma peste blat. Se decoreaza cu rosiile feliate si se da din nou la cuptor pentru inca 30 de minute la foc potrivit.
Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1In primul rand, incepem sa framantam aluatul pentru tarta.
- 2Faina se cerne impreuna cu praful de copt intr-un bol.
- 3Peste aceasta venim cu pesmetul si un praf de sare. Intr-un bol separat se bate oul impreuna cu untul pe care l-am topit in prealabil, iar mai apoi se incorporeaza. Se framanta bine, iar aluatul format se intinde in foaie rotunda.
- 4Intr-o forma de tarta, unsa cu un pic de unt si tapetata cu faina, asezam tarta si o intepam cu o furculita. O dam la cuptor pentru 10 minute, ventilatie sus-jos, la temperatura de 180 de grade.
- 5Intre timp pregatim umplutura pentru tarta.
- 6Amestecam crema de branza cu smantana, oul ramas si un praf de sare.
- 7Tocam cateva frunze de busuioc proaspat (dupa gust) si taiem rosiile cherry in doua. Amestecam crema de branza cu busuiocul, mazarea boabe fiarta si scursa bine.
- 8Umplutura se toarna in forma peste blat. Se decoreaza cu rosiile feliate si se da din nou la cuptor pentru inca 30 de minute la foc potrivit.
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!