Dificultate : Medium

Porții : 4

Când ai poftă de o pizza bună cel mai simplu este să o comanzi. Nu-i așa? Noi astăzi îți propunem să o faci tu direct la tine acasă, cu ingrediente puține, dar promitem că îți va plăcea tare! Să începem cu blatul:

Ingrediente

  • 300 ml apă călduță
  • 1 lingură zahăr
  • 50 drojdie proaspătă (sau 14g drojdie uscată)
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură sare
  • 600g făină
  • sos tomate
  • o ceapă mică
  • bucăți piept de pui
  • usturoi
  • 50g unt
  • porumb
  • mozzarela

Dificultate : Medium

Porții : 4

Când ai poftă de o pizza bună cel mai simplu este să o comanzi. Nu-i așa? Noi astăzi îți propunem să o faci tu direct la tine acasă, cu ingrediente puține, dar promitem că îți va plăcea tare! Să începem cu blatul:

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Într-un bol se activează drojdia, cu apa călduță și zahărul.
  • 2
    Separat, într-un alt bol, amestecăm făina cu sarea, uleiul și drojdia activată și frământăm aluatul bine. Se lasă la dospit până își dublează volumul.
  • 3
    Pornim cuptorul la 220 de grade, cu ventilație sus-jos.
  • 4
    Mărunțim pipetul de pui pe care îl călim cu puțin ulei și condimente, și trecem la sosul de tomate.
  • 5
    Călim puțină ceapă cu usturoi, adăugăm pasta de tomate, busuiocul, și dăm în fiert pentru 10 minute.
  • 6
    După ce luăm de la dospit aluatul, îl întindem, îl așezăm pe o foaie de copt și îl ungem cu sosul de tomate făcut în prealabil.
  • 7
    Adăugăm pieptul de pui tăiat cubulețe și prăjit în prealabil. Dăm la cuptor pizza pentru 10 minute.
  • 8
    Deschidem cuptorul, adăugăm porumbul, mozzarela și cașcavalul și mai lăsăm în cuptor pentru încă 3 minute.

Dificultate : Medium

Porții : 4

Când ai poftă de o pizza bună cel mai simplu este să o comanzi. Nu-i așa? Noi astăzi îți propunem să o faci tu direct la tine acasă, cu ingrediente puține, dar promitem că îți va plăcea tare! Să începem cu blatul:

Ingrediente

  • 300 ml apă călduță
  • 1 lingură zahăr
  • 50 drojdie proaspătă (sau 14g drojdie uscată)
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură sare
  • 600g făină
  • sos tomate
  • o ceapă mică
  • bucăți piept de pui
  • usturoi
  • 50g unt
  • porumb
  • mozzarela

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Într-un bol se activează drojdia, cu apa călduță și zahărul.
  • 2
    Separat, într-un alt bol, amestecăm făina cu sarea, uleiul și drojdia activată și frământăm aluatul bine. Se lasă la dospit până își dublează volumul.
  • 3
    Pornim cuptorul la 220 de grade, cu ventilație sus-jos.
  • 4
    Mărunțim pipetul de pui pe care îl călim cu puțin ulei și condimente, și trecem la sosul de tomate.
  • 5
    Călim puțină ceapă cu usturoi, adăugăm pasta de tomate, busuiocul, și dăm în fiert pentru 10 minute.
  • 6
    După ce luăm de la dospit aluatul, îl întindem, îl așezăm pe o foaie de copt și îl ungem cu sosul de tomate făcut în prealabil.
  • 7
    Adăugăm pieptul de pui tăiat cubulețe și prăjit în prealabil. Dăm la cuptor pizza pentru 10 minute.
  • 8
    Deschidem cuptorul, adăugăm porumbul, mozzarela și cașcavalul și mai lăsăm în cuptor pentru încă 3 minute.

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!