Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:




Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începemm cu blatul. Înmuiem aluatul, amestecând făina cu drojdia uscată, sarea și zahărul, adăugând treptat apa.
- 2După ce s-a format aluatul, îl strângem într-o bilă și îl lăsăm la dospit pentru 2 ore într-un bol uns cu ulei și acoperit cu un prosop la loc cald.
- 3Ungem tava cu ulei de măsline si întindem aluatul dospit în tavă, la grosimea pe care dorim să o aibă blatul.
- 4De exemplu, dacă vă place un blat mai subțire vă recomandăm să tăiați blatul în două.
- 5Stropim blatul cu ulei de măsline și asezăm cartofii rondele Frescoverde.
- 6La final, presărăm rozmarinul și dăm la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începemm cu blatul. Înmuiem aluatul, amestecând făina cu drojdia uscată, sarea și zahărul, adăugând treptat apa.
- 2După ce s-a format aluatul, îl strângem într-o bilă și îl lăsăm la dospit pentru 2 ore într-un bol uns cu ulei și acoperit cu un prosop la loc cald.
- 3Ungem tava cu ulei de măsline si întindem aluatul dospit în tavă, la grosimea pe care dorim să o aibă blatul.
- 4De exemplu, dacă vă place un blat mai subțire vă recomandăm să tăiați blatul în două.
- 5Stropim blatul cu ulei de măsline și asezăm cartofii rondele Frescoverde.
- 6La final, presărăm rozmarinul și dăm la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!