Dificultate : Medium

Porții : 4

De fiecare dată când avem poftă pe o porție de paste suntem tentați să le alegem pe cele clasice. Fie paste cu brânză, fie paste cu carne sau fructe de mare, dar de foarte puține ori pe cele cu legume. Adevărul este că pastele se pot face în multe feluri, astfel încât să fie pe placul tuturor. Nu ar trebui să vă mire că și acest preparat este delicios și sățios.

Ingrediente

  • 400g amestec legume tigaie Frescoverde
  • 400g paste pene
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250g roșii pasate
  • 1 lingură piure de roșii
  • 1 linguriță oregano
  • Sare, piper, usturoi granulat după gust
  • 40g parmezan răzuit
  • pătrunjel proaspăt

Dificultate : Medium

Porții : 4

De fiecare dată când avem poftă pe o porție de paste suntem tentați să le alegem pe cele clasice. Fie paste cu brânză, fie paste cu carne sau fructe de mare, dar de foarte puține ori pe cele cu legume. Adevărul este că pastele se pot face în multe feluri, astfel încât să fie pe placul tuturor. Nu ar trebui să vă mire că și acest preparat este delicios și sățios.

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    În primul rând, adăugăm într-o cratiță pastele și le gătim conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • 2
    Într-o tigaie călim ceapa împreună cu sarea, piperul, usturoiul granulat și oregano.
  • 3
    Adăugăm roșiile pasate, pasta de roșii, legumele congelate și puțină apă.
  • 4
    Lăsăm la fiert pentru 10-12 minute până legumele devin moi și avem consistența sosului pe care ne-o dorim.
  • 5
    La acest pas, fiecare dintre noi știe exact ce textură preferă la legume și cât de mult dorește să le gătească.
  • 6
    Se scurg pastele și șe adaugă în sosul preparat.
  • 7
    Lăsăm pentru încă 2-3 minujte să se învăluie gusturile și presărăm piper negru proaspăt din râșniță.
  • 8
    Piperul proaspăt este un ingredient care va da un plus de savoare preparatului nostru.
  • 9
    Când servim, presărăm parmezan răzuit și câteva frunze de pătrunjel.

Dificultate : Medium

Porții : 4

De fiecare dată când avem poftă pe o porție de paste suntem tentați să le alegem pe cele clasice. Fie paste cu brânză, fie paste cu carne sau fructe de mare, dar de foarte puține ori pe cele cu legume. Adevărul este că pastele se pot face în multe feluri, astfel încât să fie pe placul tuturor. Nu ar trebui să vă mire că și acest preparat este delicios și sățios.

Ingrediente

  • 400g amestec legume tigaie Frescoverde
  • 400g paste pene
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250g roșii pasate
  • 1 lingură piure de roșii
  • 1 linguriță oregano
  • Sare, piper, usturoi granulat după gust
  • 40g parmezan răzuit
  • pătrunjel proaspăt

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    În primul rând, adăugăm într-o cratiță pastele și le gătim conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • 2
    Într-o tigaie călim ceapa împreună cu sarea, piperul, usturoiul granulat și oregano.
  • 3
    Adăugăm roșiile pasate, pasta de roșii, legumele congelate și puțină apă.
  • 4
    Lăsăm la fiert pentru 10-12 minute până legumele devin moi și avem consistența sosului pe care ne-o dorim.
  • 5
    La acest pas, fiecare dintre noi știe exact ce textură preferă la legume și cât de mult dorește să le gătească.
  • 6
    Se scurg pastele și șe adaugă în sosul preparat.
  • 7
    Lăsăm pentru încă 2-3 minujte să se învăluie gusturile și presărăm piper negru proaspăt din râșniță.
  • 8
    Piperul proaspăt este un ingredient care va da un plus de savoare preparatului nostru.
  • 9
    Când servim, presărăm parmezan răzuit și câteva frunze de pătrunjel.

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!