Dificultate : Medium

Porții : 4

A trecut mult timp de cand nu am mai postat o reteta pe site-ul nostru. Noul an care a sosit vine cu multe retete noi si delicioase, asa ca stati pe aproape.

Ingrediente

  • 2 bucati de somon
  • 160 g noodles
  • 200g amestec regal Frescoverde
  • 2 lingurite miere/sirop de artar
  • 2 lingurite de mustar
  • Sos de soia
  • sare si piper
  • ulei de masline

Dificultate : Medium

Porții : 4

A trecut mult timp de cand nu am mai postat o reteta pe site-ul nostru. Noul an care a sosit vine cu multe retete noi si delicioase, asa ca stati pe aproape.

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Incepem prin a pregati glazura pentru somon, amestecand 2 lingurite de miere sau sirop de artar cu doua lingurite de mustar.
  • 2
    Ungem bucata de somon cu aceasta glazura si bagam pestele la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute la 180 de grade.
  • 3
    Cat timp somonul sta la cuptor, fierbem cele 160 gr noodles conform indicatiilor de pe pachet.
  • 4
    Intre timp, intr-o tigaie, adaugam putin ulei de masline si amestecul de legume regal.
  • 5
    Gatim totul 10 minute la foc mic, adaugand si putina apa, astfel incat legumele sa ramana crocante .
  • 6
    Adaugam condimente dupa gust (sare, piper, 5 arome chinezesti), sos de soia, iar la final adaugam si taieteii fierti anterior.
  • 7
    Amestecam totul si mai lasam pe foc cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Dificultate : Medium

Porții : 4

A trecut mult timp de cand nu am mai postat o reteta pe site-ul nostru. Noul an care a sosit vine cu multe retete noi si delicioase, asa ca stati pe aproape.

Ingrediente

  • 2 bucati de somon
  • 160 g noodles
  • 200g amestec regal Frescoverde
  • 2 lingurite miere/sirop de artar
  • 2 lingurite de mustar
  • Sos de soia
  • sare si piper
  • ulei de masline

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Incepem prin a pregati glazura pentru somon, amestecand 2 lingurite de miere sau sirop de artar cu doua lingurite de mustar.
  • 2
    Ungem bucata de somon cu aceasta glazura si bagam pestele la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute la 180 de grade.
  • 3
    Cat timp somonul sta la cuptor, fierbem cele 160 gr noodles conform indicatiilor de pe pachet.
  • 4
    Intre timp, intr-o tigaie, adaugam putin ulei de masline si amestecul de legume regal.
  • 5
    Gatim totul 10 minute la foc mic, adaugand si putina apa, astfel incat legumele sa ramana crocante .
  • 6
    Adaugam condimente dupa gust (sare, piper, 5 arome chinezesti), sos de soia, iar la final adaugam si taieteii fierti anterior.
  • 7
    Amestecam totul si mai lasam pe foc cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!