Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:




Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începem prin a pregăti sosul de care avem nevoie pentru friptură.
- 2Amestecăm sosul de soia cu boiaua de ardei dulce, usturoiul și fulgii chilli.
- 3Carnea o condimentăm cu sare și piper, o așezăm într-o tigaie încinsă cu o liguriță de ulei de măsline și un cubuleț de unt.
- 4dăugăm 2 crenguțe de rozmarin pentru o aromă și mai bogată, întorcând-o pe toate părțile până se rumenește bine.
- 5Foarte important: carnea nu trebuie ținută mai mult de 5 minute pe fiecare parte.
- 6După ce carnea noastră s-a rumenit, o mutăm într-o tavă pentru a fi băgată la cuptor împreună cu crenguțele de rozmarin.
- 7Ungem carnea cu sosul de soia și dăm tava la cuptor, pentru 25-30 de minute.
- 8În acest timp, începem să pregătim sosul de muștar și mazărea.
- 9În tigaia în care am rumenit mușchiulețul de porc adăugăm untul.
- 10Când untul este topit complet adăugăm boabe de muștar.
- 11Adăugăm și smântâna lichidă și o linguriță de muștar clasic, amestecând până sosul se îngroașă.
- 12În final, când sosul este îngroșat se poate lua de pe foc.
- 13Mazărea o fierbem pentru 5 minute în apă cu delicat, sare și piper, iar apoi o dăm de-o parte.
- 14Când totul este gata, tăiem mușchiulețul de porc, punem sosul de muștar deasupra și servim cu garnitura de mazăre.
Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începem prin a pregăti sosul de care avem nevoie pentru friptură.
- 2Amestecăm sosul de soia cu boiaua de ardei dulce, usturoiul și fulgii chilli.
- 3Carnea o condimentăm cu sare și piper, o așezăm într-o tigaie încinsă cu o liguriță de ulei de măsline și un cubuleț de unt.
- 4dăugăm 2 crenguțe de rozmarin pentru o aromă și mai bogată, întorcând-o pe toate părțile până se rumenește bine.
- 5Foarte important: carnea nu trebuie ținută mai mult de 5 minute pe fiecare parte.
- 6După ce carnea noastră s-a rumenit, o mutăm într-o tavă pentru a fi băgată la cuptor împreună cu crenguțele de rozmarin.
- 7Ungem carnea cu sosul de soia și dăm tava la cuptor, pentru 25-30 de minute.
- 8În acest timp, începem să pregătim sosul de muștar și mazărea.
- 9În tigaia în care am rumenit mușchiulețul de porc adăugăm untul.
- 10Când untul este topit complet adăugăm boabe de muștar.
- 11Adăugăm și smântâna lichidă și o linguriță de muștar clasic, amestecând până sosul se îngroașă.
- 12În final, când sosul este îngroșat se poate lua de pe foc.
- 13Mazărea o fierbem pentru 5 minute în apă cu delicat, sare și piper, iar apoi o dăm de-o parte.
- 14Când totul este gata, tăiem mușchiulețul de porc, punem sosul de muștar deasupra și servim cu garnitura de mazăre.
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!