Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începem prin a pregăti umplutura de carne, pe care o punem lângă ceapa tăiată cubulețe într-o tigaie încinsă cu un cubuleț de unt. Condimentăm amestecul cu sare, piper, oregano și îl lăsăm până se rumenește.
- 2La final, când este rumenită carnea, adăugăm ciupercile, vinul și lăsăm până alcoolul este evaporat complet.
- 3Adăugăm roșiile cubulețe și pasta de roșii, apa, și acoperim cu un capac până scade tot sosul.
- 4Cât așteptăm să se facă carnea, trecel la al doilea pas și pregătim sosurile.
- 5Sosul bechamel: punem într-o crăticioară untul la topit, iar apoi peste untul complet topit adăugăm făina.
- 6Călim făina, adăugăm și laptele și nucșoara și amestecăm până sosul se îngroasă. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit.
- 7Sosul de roșii: într-o crăticioară punem o linguriță de ulei de măsline, în care călim 2 căței de usturoi.
- 8Adăugăm pasta de roșii, roșiile cuburi, sare, piper și busuiocul proaspăt tăiat. Lăsăm pentru 10 minute pe foc, iar apoi putem pune de-o parte sosul format.
- 9În cele din urmă, putem începe asamblarea. Punem într-o tavă un strat de sos bechamel și un strat de sos de roșii, cartofii rondele și repetăm procedura.
- 10Dăm la cuptor în cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius, cu ventilație sus-jos, pentru 30 de minute. Chiar dacă durează puțin mai mult, gustul este unul excelent!
Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1În primul rând, începem prin a pregăti umplutura de carne, pe care o punem lângă ceapa tăiată cubulețe într-o tigaie încinsă cu un cubuleț de unt. Condimentăm amestecul cu sare, piper, oregano și îl lăsăm până se rumenește.
- 2La final, când este rumenită carnea, adăugăm ciupercile, vinul și lăsăm până alcoolul este evaporat complet.
- 3Adăugăm roșiile cubulețe și pasta de roșii, apa, și acoperim cu un capac până scade tot sosul.
- 4Cât așteptăm să se facă carnea, trecel la al doilea pas și pregătim sosurile.
- 5Sosul bechamel: punem într-o crăticioară untul la topit, iar apoi peste untul complet topit adăugăm făina.
- 6Călim făina, adăugăm și laptele și nucșoara și amestecăm până sosul se îngroasă. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit.
- 7Sosul de roșii: într-o crăticioară punem o linguriță de ulei de măsline, în care călim 2 căței de usturoi.
- 8Adăugăm pasta de roșii, roșiile cuburi, sare, piper și busuiocul proaspăt tăiat. Lăsăm pentru 10 minute pe foc, iar apoi putem pune de-o parte sosul format.
- 9În cele din urmă, putem începe asamblarea. Punem într-o tavă un strat de sos bechamel și un strat de sos de roșii, cartofii rondele și repetăm procedura.
- 10Dăm la cuptor în cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius, cu ventilație sus-jos, pentru 30 de minute. Chiar dacă durează puțin mai mult, gustul este unul excelent!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!