Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:




Sugestie de preparare
- 1Într-o tigaie adâncă se pune untul la topit și se adaugă amestecul de legume.
- 2Se călesc pentru două minute. Compoziția se acoperă cu apă, se condimentează cu sare, piper și se lasă la fiert timp de aproximativ 15-20 minute.
- 3După ce se formează sosul, putem opri aragazul și să le servim.
- 4Mic secret: dacă nu consumați toate legumele și nu doriți să le consumați și a doua zi, puteți face cu ajutorul lor o nouă rețetă.
- 5Vă sugerăm să pregătiți brioșe sărate sau brioșe aperitiv cum le spunem noi.
- 6Sunt ușor de preparat, durează puțin ca și timp de execuție și sunt delicioase.
- 7Promitem pe viitor să vă spunem și noi rețeta noastră de brioșe.
- 8Până atunci suntem curioși dacă veți încerca rețeta propusă și pe cea ca și alternativă pe cea de a doua zi.
Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1Într-o tigaie adâncă se pune untul la topit și se adaugă amestecul de legume.
- 2Se călesc pentru două minute. Compoziția se acoperă cu apă, se condimentează cu sare, piper și se lasă la fiert timp de aproximativ 15-20 minute.
- 3După ce se formează sosul, putem opri aragazul și să le servim.
- 4Mic secret: dacă nu consumați toate legumele și nu doriți să le consumați și a doua zi, puteți face cu ajutorul lor o nouă rețetă.
- 5Vă sugerăm să pregătiți brioșe sărate sau brioșe aperitiv cum le spunem noi.
- 6Sunt ușor de preparat, durează puțin ca și timp de execuție și sunt delicioase.
- 7Promitem pe viitor să vă spunem și noi rețeta noastră de brioșe.
- 8Până atunci suntem curioși dacă veți încerca rețeta propusă și pe cea ca și alternativă pe cea de a doua zi.
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!