Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:




Sugestie de preparare
- 1În primul rând, pregătim legumele pe care dorim să le gratinăm. Legumele se fierb în apă cu puțină sare, timp de câteva minute, astfel încât să rămână crocante.
- 2În al doilea rând, preîncălzim cuptorul la 180 de grade, cu ventilație sus-jos.
- 3După ce au fost scurse de apă, legumele se așează într-o tavă tapetată cu unt și pesmet. Se toarnă smântâna lichidă, se presară cașcavalul ras, sare, piper și se dă la cuptor pentru 20-25 minute.
- 4În final, lăsăm legumele puțin la răcit și le servim alături de friptura dorită, pește, o salată proaspătă sau simple. Pentru un plus de savoare putem opta să presărăm pătrunjel proaspăt tocat deasupra. Un deliciu ce merită încercat măcar odată!
Dificultate : Medium
Porții : 4

Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1În primul rând, pregătim legumele pe care dorim să le gratinăm. Legumele se fierb în apă cu puțină sare, timp de câteva minute, astfel încât să rămână crocante.
- 2În al doilea rând, preîncălzim cuptorul la 180 de grade, cu ventilație sus-jos.
- 3După ce au fost scurse de apă, legumele se așează într-o tavă tapetată cu unt și pesmet. Se toarnă smântâna lichidă, se presară cașcavalul ras, sare, piper și se dă la cuptor pentru 20-25 minute.
- 4În final, lăsăm legumele puțin la răcit și le servim alături de friptura dorită, pește, o salată proaspătă sau simple. Pentru un plus de savoare putem opta să presărăm pătrunjel proaspăt tocat deasupra. Un deliciu ce merită încercat măcar odată!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!