Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1Începem prin a toca mărunt ceapa, usturoiul și ardeiul gras.
- 2Într-o tigaie încinsă le călim aproximativ 1 minut.
- 3Condimentăm cu paprika, boia și oregano. Amestecăm bine și adăugăm carnea tocată, sare și piper.
- 4Aceasta se lasă pe foc mic pentru a fi bine pătrunsă pentru 15-20 de minute.
- 5În acest timp amestecăm și spargem bucățile de carne cu ajutorul unei spatule pentru a fi cât mai mărunțită. După cele 20 de minute, adăugăm conserva de roșii decojite și 150 ml apă.
- 6Imediat după, adăugăm boabele de fasole roșie pe care am spălat-o în prealabil, și boabele de porumb Frescoverde.
- 7Se mai lasă la foc mic aproximativ 10 minute, în acest fel, La final, asezonăm cu pătrunjel proaspăt tocat și doi ardei iuți pentru a fi cât mai spicy.
- 8Dacă observați că e mult prea iute pentru gustul vostru, puteți adăuga și puțină smântână.
Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1Începem prin a toca mărunt ceapa, usturoiul și ardeiul gras.
- 2Într-o tigaie încinsă le călim aproximativ 1 minut.
- 3Condimentăm cu paprika, boia și oregano. Amestecăm bine și adăugăm carnea tocată, sare și piper.
- 4Aceasta se lasă pe foc mic pentru a fi bine pătrunsă pentru 15-20 de minute.
- 5În acest timp amestecăm și spargem bucățile de carne cu ajutorul unei spatule pentru a fi cât mai mărunțită. După cele 20 de minute, adăugăm conserva de roșii decojite și 150 ml apă.
- 6Imediat după, adăugăm boabele de fasole roșie pe care am spălat-o în prealabil, și boabele de porumb Frescoverde.
- 7Se mai lasă la foc mic aproximativ 10 minute, în acest fel, La final, asezonăm cu pătrunjel proaspăt tocat și doi ardei iuți pentru a fi cât mai spicy.
- 8Dacă observați că e mult prea iute pentru gustul vostru, puteți adăuga și puțină smântână.
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!