Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Dificultate : Medium
Porții : 4
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1Scoatem din congelator o punga de conopida Frescoverde, pe care o fierbem, si o lasam la scurs.
- 2Dupa ce s-a evaporat toata apa, aceasta se tocata marunt sau se baga intr-un robot de bucatarie pentru maruntit.
- 3Intr-un bol, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, cele doua oua, cascaval sau branza vegana rasa (se poate inlocui cu branza normala daca nu doriti sa duceti toata reteta intr-o zona vegana/vegetariana) dupa gust, ceapa verde si usturoiul pisat.
- 4Condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano si niste frunze de patrunjel proaspete.
- 5Pastilele de burger formate din acest amestec se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 35 de minute, la o temperatura de 200 de grade.
- 6Chiflele pentru burgeri le punem la rumenit pentru 5 minute pe o tigaie grill, iar apoi incepem asamblarea burgerului.
- 7Ungem chiflele cu putina maioneza de post, adaugam salata iceberg sau valeriana, castraveti, ceapa taiata rondele, pastila de burger din conopida, felii de avocado, dulceata din ardei iute (optional) și câteva microplante.
- 8Se poate servi alaturi de niste cartofi pai proaspeti prajiti sau dupa cum i-a incercat Lili, cu putin amidon pentru a fi mai crocanti
Dificultate : Medium
Porții : 4
Ingrediente
Știai că fiecare produs FrescoVerde este:
Sugestie de preparare
- 1Scoatem din congelator o punga de conopida Frescoverde, pe care o fierbem, si o lasam la scurs.
- 2Dupa ce s-a evaporat toata apa, aceasta se tocata marunt sau se baga intr-un robot de bucatarie pentru maruntit.
- 3Intr-un bol, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, cele doua oua, cascaval sau branza vegana rasa (se poate inlocui cu branza normala daca nu doriti sa duceti toata reteta intr-o zona vegana/vegetariana) dupa gust, ceapa verde si usturoiul pisat.
- 4Condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano si niste frunze de patrunjel proaspete.
- 5Pastilele de burger formate din acest amestec se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 35 de minute, la o temperatura de 200 de grade.
- 6Chiflele pentru burgeri le punem la rumenit pentru 5 minute pe o tigaie grill, iar apoi incepem asamblarea burgerului.
- 7Ungem chiflele cu putina maioneza de post, adaugam salata iceberg sau valeriana, castraveti, ceapa taiata rondele, pastila de burger din conopida, felii de avocado, dulceata din ardei iute (optional) și câteva microplante.
- 8Se poate servi alaturi de niste cartofi pai proaspeti prajiti sau dupa cum i-a incercat Lili, cu putin amidon pentru a fi mai crocanti
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!
Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!