Dificultate : Medium

Porții : 4

Burgerii din conopida sunt la mare cautare atunci cand urmam o dieta sau un stil de viata sanatos. Pentru a pregatii burgerii de conopida, avem nevoie doar de cateva ingrediente. Cu aceste ingrediente ne putem juca si le putem combina pentru a ajunge la gustul dorit. Tipul de preparare pentru acesti burgeri este de aproximativ 15-20 minute, un timp scurt pentru o mancare delicioasa si satioasa. Vom incepe cu pregatirea chiftelelor de conopida necesare burgerului.

Ingrediente

  • 400g conopida Frescoverde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • branza vegana sau normala
  • sare, piper, oregano
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • chifle pentru burger
  • avocado
  • salata microplante
  • gem de ardei iuti (optional)

Dificultate : Medium

Porții : 4

Burgerii din conopida sunt la mare cautare atunci cand urmam o dieta sau un stil de viata sanatos. Pentru a pregatii burgerii de conopida, avem nevoie doar de cateva ingrediente. Cu aceste ingrediente ne putem juca si le putem combina pentru a ajunge la gustul dorit. Tipul de preparare pentru acesti burgeri este de aproximativ 15-20 minute, un timp scurt pentru o mancare delicioasa si satioasa. Vom incepe cu pregatirea chiftelelor de conopida necesare burgerului.

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Scoatem din congelator o punga de conopida Frescoverde, pe care o fierbem, si o lasam la scurs.
  • 2
    Dupa ce s-a evaporat toata apa, aceasta se tocata marunt sau se baga intr-un robot de bucatarie pentru maruntit.
  • 3
    Intr-un bol, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, cele doua oua, cascaval sau branza vegana rasa (se poate inlocui cu branza normala daca nu doriti sa duceti toata reteta intr-o zona vegana/vegetariana) dupa gust, ceapa verde si usturoiul pisat.
  • 4
    Condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano si niste frunze de patrunjel proaspete.
  • 5
    Pastilele de burger formate din acest amestec se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 35 de minute, la o temperatura de 200 de grade.
  • 6
    Chiflele pentru burgeri le punem la rumenit pentru 5 minute pe o tigaie grill, iar apoi incepem asamblarea burgerului.
  • 7
    Ungem chiflele cu putina maioneza de post, adaugam salata iceberg sau valeriana, castraveti, ceapa taiata rondele, pastila de burger din conopida, felii de avocado, dulceata din ardei iute (optional) și câteva microplante.
  • 8
    Se poate servi alaturi de niste cartofi pai proaspeti prajiti sau dupa cum i-a incercat Lili, cu putin amidon pentru a fi mai crocanti

Dificultate : Medium

Porții : 4

Burgerii din conopida sunt la mare cautare atunci cand urmam o dieta sau un stil de viata sanatos. Pentru a pregatii burgerii de conopida, avem nevoie doar de cateva ingrediente. Cu aceste ingrediente ne putem juca si le putem combina pentru a ajunge la gustul dorit. Tipul de preparare pentru acesti burgeri este de aproximativ 15-20 minute, un timp scurt pentru o mancare delicioasa si satioasa. Vom incepe cu pregatirea chiftelelor de conopida necesare burgerului.

Ingrediente

  • 400g conopida Frescoverde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • branza vegana sau normala
  • sare, piper, oregano
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • chifle pentru burger
  • avocado
  • salata microplante
  • gem de ardei iuti (optional)

Știai că fiecare produs FrescoVerde este:

Sugestie de preparare

  • 1
    Scoatem din congelator o punga de conopida Frescoverde, pe care o fierbem, si o lasam la scurs.
  • 2
    Dupa ce s-a evaporat toata apa, aceasta se tocata marunt sau se baga intr-un robot de bucatarie pentru maruntit.
  • 3
    Intr-un bol, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, cele doua oua, cascaval sau branza vegana rasa (se poate inlocui cu branza normala daca nu doriti sa duceti toata reteta intr-o zona vegana/vegetariana) dupa gust, ceapa verde si usturoiul pisat.
  • 4
    Condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano si niste frunze de patrunjel proaspete.
  • 5
    Pastilele de burger formate din acest amestec se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 35 de minute, la o temperatura de 200 de grade.
  • 6
    Chiflele pentru burgeri le punem la rumenit pentru 5 minute pe o tigaie grill, iar apoi incepem asamblarea burgerului.
  • 7
    Ungem chiflele cu putina maioneza de post, adaugam salata iceberg sau valeriana, castraveti, ceapa taiata rondele, pastila de burger din conopida, felii de avocado, dulceata din ardei iute (optional) și câteva microplante.
  • 8
    Se poate servi alaturi de niste cartofi pai proaspeti prajiti sau dupa cum i-a incercat Lili, cu putin amidon pentru a fi mai crocanti

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!

Pentru alte rețete delicioase, abonați-vă la newsletter!