Gătește cu noi

Muschiulet de porc cu mazare

Ingrediente

  • Muschiulet de porc
  • Boia afumata, usturoi pudra, sare si piper
  • Ulei de masline
  • 400g mazare
  • 20g unt
  • Dulceata de ardei iute (optional)

Sugestie de preparare

Muschiulet de porc cu mazare a fost cea de-a doua propunere a Ramonei (@danescuramona) pe care ne-am gandit sa o impartasim si aici cu voi. Muschiuletul de porc cu mazare este un preparat sofisticat, dar foarte usor de pregatit in bucataria casei noastre.

Aceasta este o reteta de friptura foarte frageda, fiind una dintre cele mai usor de pregatit si care se potriveste de minune cu piureul de mazare.

Un preparat rapid, gustos, potrivit pentru cina dupa o zi plina la munca, dupa cum spune chiar Ramona. Mai jos aveți propunerea ei, iar noi vă dorim spor la gătit!

Muschiuletul de porc se unge cu ulei de masline si le presara condimentele: boia afumata, usturoi pudra, sare si piper. Se aseaza intr-o tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 1ora la 170 de grade.

Piureul de mazare este unul dintre cele mai usoare si delicioase piureuri de incercat. Mazarea se pune la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute. Se ia de pe foc si se blenduieste totul. Se adauga sare si piper dupa gust si untul.

Platingul este unul simplu, dar de efect. Se aseaza piureul de mazare in farfurie, iar cu ajutorul unei lingure il putem aseza mult mai bine. Peste el venim cu muschiuletul feliat, iar pentru un plus de savoare, putina dulceata de ardei iuti.

Dupa cum spuneam si la inceput, este o reteta rapida si gustoasa. Speram sa fie pe placul vostru, iar daca o realizati, noi asteptam poze cu preparatele de la voi!

 

Frescoverde si Ramona Dănescu va doresc pofta buna!

 

PS: Pe site-ul nostru gasiti o reteta de muschiulet de porc cu sos de mustar, daca doriti sa o incercati si pe aceasta da-ti click aici.

Din produsele noastre


Amestec mexican

Vezi produsul

Fasole verde

Vezi produsul

Cartofi rondele

Vezi produsul