Gătește cu noi

Salată cu ton

Ingrediente

Sugestie de preparare

Salata cu ton este una dintre preferatele noastre, combinată bineînțeles cu porumbul. Salata cu ton este potrivită pentru vară, dându-ne boost-ul de energie de care avem nevoie de-a lungul zilei. Fie că alegem să o consumăm dimineața, la prânz sau seara, ne vom simți plini de energie.

Timpul de preparare nu este unul îndelungat, iar în ea putem pune tot ce avem prin bucătărie.

Începem prin a spăla mixul de salată, multe dintre ele vin deja spălate și pregătite de consum, dar sunt multe la care acest lucru este omis. După ce am spălat salata o lăsăm la zvântat. Porumbul congelat Frescoverde îl punem la fiert pentru 2 minute, iar apoi îl strecurăm și îl lăsăm la răcit.

Spălăm și castraveții și roșiile și ne putem începe de prepararea acesteia. Tăiem castraveții în patru, iar mai apoi cuburi mici sau mari, după preferințe. Tăiem roșiile și le așezăm și pe ele alături de salată și castraveți.

Tonul pe care am ales să îl folosim astăzi este un ton în suc propriu, pe care îl strecurăm înainte de a-l așeza în bol alături de restul ingredientelor. Ulterior adăugăm și porumbul boabe.

Asezonăm cu oțet balsamic după preferințe, sare și piper și este gata de consum!

Această salătă merge foarte bine și alături de un sos alb din iaurt grecesc, ulei de măsline, puțin praf de usturoi și oregano.

Frescoverde vă dorește poftă bună!

Din produsele noastre


Fasole galbenă

Vezi produsul

Cartofi pai

Vezi produsul

Amestec mexican

Vezi produsul