Gătește cu noi

Ciorbă de legume

Ingrediente

  • 400 g amestec legume ciorbă,
  • 25 g unt,
  • frunze proaspete de pătrunjel,
  • sare,
  • piper.

Sugestie de preparare

Ciorba, în special cea de legume este un preparat la care apelăm destul de des atunci când ne dorim să mâncăm o zeamă bună, care poate fi potrivită pentru toate gusturile.

Merge atât pentru cei care o preferă cu carne cât și pentru cei care sunt vegetarieni sau vegani.

În prag de sărbători, la zile onomastice sau în orice zi ne poftește inima la ea este potrivită. Cu toate acestea, putem folosi fel și fel de combinații de legume, atât legume proaspete cât și amestecuri de legume congelate.

Pentru astăzi vă propunem o rețetă de ciorbă de legume cu amestecul de legume pentru ciorbă Frescoverde. Acest amestec conține toate legumele necesare unei ciorbe bune: cartof, morcov, mazăre, fasole verde, țelină, conopidă, roșii și ceapă.

Să trecem la treabă:

În primul rând, începem cu legumele. Într-o oală, legumele se călesc în unt și se condimentează cu sare, piper. Nu lăsăm la călit foarte mult, putem lăsa la călit maxim 3-4 minute și este în regulă.

Peste compoziție se adaugă cantitatea dorită de apă și se lasă la fiert pentru aproximativ 15-20 minute.

În final, ciorba se garnisește cu frunze proaspete tocate de pătrunjel sau putem pune o lingură de smântână.

Simplă, delicioasă și preferată de toată lumea.

Frescoverde vă dorește poftă bună!

Din produsele noastre


Conopidă

Vezi produsul

Broccoli

Vezi produsul

Cartofi cuburi

Vezi produsul