Gătește cu noi

Legume mexicane sote

Ingrediente

  • 400 g amestec Mexican
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

Sugestie de preparare

Legume mexicane sote sau servite în stilul lor caracteristic? Noi azi ne-am gândit să vă aducem o rețetă de legume mexicane sote, numai bune de servit alături de alte preparate preferate. Se pot servi în zilele de post, în stilul de viață vegetarian sau vegan, aducând un aport ridicat de nutrienți organismului nostru.

Tot ce aveți nevoie este un amestec mexican Frescoverde. Mixul nostru mexican conține: morcov, fasole galbenă, fasole verde, mazăre, ardei roșu și porumb.

Să trecem la treabă!

Într-o tigaie adâncă se pune untul la topit și se adaugă amestecul mexican. Se călește amestecul pentru 3-4 minute.

Compoziția se acoperă cu apă, se condimentează cu sare, piper și se lasă la fiert timp de aproximativ 15-20 minute.

La final, opțional, se pot pune câțiva fulgi chilli, în acest fel veți simți și mai mult gustul mexican.

Simplu și gustos!

Dacă vă mai rămân legume sote, acest tip de amestec îl puteți folosi pentru a pregăti următoarea zi quesadilla sau o tartă cu amestec mexican. În acest fel aveți pentru două zile masa asigurată. Cine credea că poți pregăti două preparate începând de la unul singur? Te-am ajutat noi.

Frescoverde vă dorește poftă bună și abia așteptăm să aflăm ce părere aveți despre rețeta noastră!

Din produsele noastre


Amestec legume ciorbă

Vezi produsul

Amestec legume regal

Vezi produsul

Fasole verde

Vezi produsul